Записване за информационни срещи в читалищата по Програма за Граждански бюджети

Фондация ХАЛО/ HALO Foundation си поставя за цел да популяризира Програмата за граждански бюджети сред възможно повече жители на град Хасково.

👉 Ако Вие сте представител на читалище от града и искате да представите на Вашата общност Програмата, да се обедините и да подадете идеи за граждански инициативи, нашият екип има готовност да проведе информационна среща при Вас. По време на срещата ще Ви запознаем с всички условия и изискавания на програмата.

Записването става през ето този формуляр 👇

https://forms.gle/t82zfggFuxGr7UJYA

Срещите ще се провеждат през месец май, в удобно за Вас и за екипа ни време. Представител на Фондация ХАЛО ще се свърже с Вас до една седмица след попълване на формуляра, за да уточните всички детайли.

🇪🇺 Третото издание на Програмата за граждански бюджети се изпълнява в партньорство между Фондация ХАЛО/ HALO Foundationи Община Хасково

Инициативата “Граждански бюджети 2024” се изпълнява по проект “Права и ценности” и е финансирана от Европейския съюз и Фондация “Работилница за граждански инициативи”.

***

Тази публикация е създадена в рамките на инициатива “Граждански бюджети 2024”, финансирана от Европейския съюз и фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ). Изразените възгледи и мнения са единствено на автора и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA) или ФРГИ. Нито Европейският съюз, нито EACEA, нито ФРГИ могат да бъдат държани отговорни за тях.