Огормен интерес към инициативата „За всяко дете по дръвче“

💚 Тази година 14 училища и детски градини подадоха заявления за включване в кампанията ни „За всяко дете по дръвче“.

💚 580 деца от Хасково, Пловдив, Ярджиловци и село Стамболийски ще получат в началото на 2022 г. комплекти със семенца за засаждане на 🌳.Благодарим на всички за огромния интерес към кампанията!

❤ Безкрайно сме благодарни и на доброволците, които ни подкрепиха в събирането на семена от кестен, дъб, явор, ясен и др. широколистни видове:

  • учениците от 3 „в“ клас на ОУ „Св. Климент Охридски“, гр. Хасково
  • учениците от 5 „а“ и 5 „б“ клас на ОУ „Любен Каравелов“, гр. Хасково,
  • децата от ДГ „Валентина Терешкова“, филиал Ярджиловци, общ. Перник;
  • Гюлтен Милева
  • и всички останали анонимни доброволци!

❤ Безкрайно сме благодарни и на нашите приятели от Туристически информационен център Хасково за безценната помощ и подкрепа при провеждането на инициативата!Всички семенца, които получихме, са грижовно прегледани и сортирани.

След като презимуват на студено ❄️, в началото на новата 2022 година, те ще бъдат окомплектовани с почва, тор, кофички за засаждане и етикети и ще отпътуват към подалите заявления за включване в инициативата, а 580 деца ще отгледат своите малки дръвчета 🌳 от семенца🌱!

👉 Ако нашата инициатива „За всяко дете по дръвче“ ви допада, последвайте страничката ни, за да получавате първи информация за прекрасните дръвчета, които ще бъдат засадени от нашите деца!

Bulgarian BG English EN Greek EL Norwegian NO Turkish TR