Огормен интерес към инициативата „За всяко дете по дръвче“

💚 Тази година 14 училища и детски градини подадоха заявления за включване в кампанията ни „За всяко дете по дръвче“.

💚 580 деца от Хасково, Пловдив, Ярджиловци и село Стамболийски ще получат в началото на 2022 г. комплекти със семенца за засаждане на 🌳.Благодарим на всички за огромния интерес към кампанията!

❤ Безкрайно сме благодарни и на доброволците, които ни подкрепиха в събирането на семена от кестен, дъб, явор, ясен и др. широколистни видове:

  • учениците от 3 „в“ клас на ОУ „Св. Климент Охридски“, гр. Хасково
  • учениците от 5 „а“ и 5 „б“ клас на ОУ „Любен Каравелов“, гр. Хасково,
  • децата от ДГ „Валентина Терешкова“, филиал Ярджиловци, общ. Перник;
  • Гюлтен Милева
  • и всички останали анонимни доброволци!

❤ Безкрайно сме благодарни и на нашите приятели от Туристически информационен център Хасково за безценната помощ и подкрепа при провеждането на инициативата!Всички семенца, които получихме, са грижовно прегледани и сортирани.

След като презимуват на студено ❄️, в началото на новата 2022 година, те ще бъдат окомплектовани с почва, тор, кофички за засаждане и етикети и ще отпътуват към подалите заявления за включване в инициативата, а 580 деца ще отгледат своите малки дръвчета 🌳 от семенца🌱!

👉 Ако нашата инициатива „За всяко дете по дръвче“ ви допада, последвайте страничката ни, за да получавате първи информация за прекрасните дръвчета, които ще бъдат засадени от нашите деца!